Wednesday, 6 April 2011

Me & Mr Hendeinrik


Assalamualaikum..
Entri kali ni pulak nak cite pasal boss kesayangan aku ni.. sejak dia kena tukar ngan department lain..
susah aku nak keja..lain orang lain cara nya.. senang bekerja dgn dia.. dan sbb dia jugak lah aku famous kat Austrian Embassy..cewah :) skrg ni boss aku dr Italy pulak.. bahasa nya kesat,menyindir..aduh.. hari2 nak g keja pun susah hati..bak kata kawan aku..kau baca ayat kursi je ngan dia tuh.. bagi dia cool sikit..mmm..
Apa pun aku anggap tu sbg 1 dugaan hidup..semoga perjalanan kerja ngan hidup ku senang.Amin.

Mamat german..makbapak ada kat Msia,dia kj di Luzern,Swiss
dulu dia keja ngan aku..tapi biasa ar mat saleh..cepat ar naik ngan blh g oversea.
Mr John Kevin...!! wait for me ngan Zuha..kami mau serbu anda di Luzern!!..
Insya Allah.Amin.

2 comments: