Tuesday, 5 April 2011

Im back...!!!..hehehehe



Assalamualaikum..lama rasa nya x update blog ni.. terlalu bz ngan kerja..sehari kerja pun dah 14 jam,
balik umah terus pengsan.. ni memandang kan dah amik leave 6 hari.. kesian kawan2 ku yg
tengah berhempas pulas bekerja melayan si ItalianGuy tuh.. aku off kan phone n layan blog pulak.. :)

Gambar yg di atas tuh cupcake orange poppy seed..
permintaan dr sahabat baik ku yg mengidam kot..hehehehe.. nak makan buat tangan ku yg sedap nih..hehe
ni gambar cupcake yg x siap lagi.. jap aku upload lagi..


Dah siap pun...hehehehe..
tunggu nak ngap je nih.. :)

Ok lah..setakat ni je lah dulu.. nak kuar ngan Zuha.. nak bagi dia ngap cupcake nih.. kalau kak ziana nak pun boleh gak.. tapi kena buat appoinment dulu ar..hehehe.. susah nak cari poppy seed nih.. kalau nak yg vanila punya pun ada.. kalau sy rajin sy buat ye.. :)

Ma as salamah ilal liqa'

3 comments:

  1. boleh bagi lagi....wahwahwahwa

    ReplyDelete
  2. Ya Allah dik, mmg mu kena bagi kat akak..Nyum!Nyum..Tension dah ni..asyik dengar zuha dgn sofwan jer dok layan cup cake..cepat dik..cepat

    ReplyDelete
  3. sedap sehingga menjilat cup tuh kak..hehehe

    ReplyDelete