Monday, 21 March 2011

Australia lagi...!!


Assalamualaikum..
lagi cerita di Queensland..banyak benda yg sebenar nya aku rasa masa nak g sana..
sedih..marah..rindu..geram.. bercampur2..
sedih sebab parents..marah sebab aku pakai duit sendiri.. geram sbb Mr M punya
pasal lah aku terjebak ikut family kawan aku g GC nih..
kalau x kitaorang terbang g Dubai..tapi ada sbb2 tertentu ar.. tukar destinasi pulak..
rindu...mmm..mmm.mmm.. aku rasa org tau aku rindu ngan sapa..


Wax museum kat surfer paradise..masa ni dah nak malam..



pasar kat carrara market..
betul ke ejaan aku nih..??


Apasal muka aku sedih jer time nih... :)

ok lah.. setakat ni dulu.. ada masa gue upload lagi..

maas salamah ilal liqa'


Saturday, 19 March 2011

Australia..Yeah..!!!!


Assalamualaikum,
rasa dah lama x jenguk blog ni..bz dgn life..hahahaha...
gambar ni diambil masa g Gold Coast,Aussie tahun lepas..
masa ni tengah jalan2 morning walk kat sekitar aparment kitaorg tuh.
sy cuba upload gambar dr pendrive tp keadaan tidak
mengizinkan sbb internet disini slow giler.. adus..


Masa untuk bergembira di Movie World...!!!



Oklah.. kalau ada masa lg.. aku post entry baru..
nak g makan jap.. hehe...

ma as salamah ilal liqa'

Friday, 4 March 2011

My first entry.... :)


Alhamdulillah..
akhirnya siap jugak blog ni.. ini pun di atas sokongan kawanku, Zuha yg asyik tanya bila nak siap blog..hehehe.. gua byk bz oh.. banyak kelija mau siap x siap2 lagi :p
first entri ni x da apa lah nak dicerita.. memandang kan hari pun dah pukul 3.43am ni..waktu tempatan.

InsyaAllah, akan ku update lagi..



ma'as salamah ilal liqa',